Нагороджено учасників фотоконкурсу “Моя сім’я – дарунок Бога”

25 грудня у храмі Святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського, під час першої зустрічі Православного сімейного клубу, ініційованої єпархіальним відділом у справах сім’ї відбулось підбиття підсумків фотоконкурсу “Моя сім’я – дарунок Бога” . Нагадаємо Вам, що з 15 листопада по 15 грудня поточного року, з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, єпархіальним відділом у справах сім’ї проводився фотоконкурс “Моя сім’я – дарунок Бога” на найкращу сімейну світлину. Визначення переможців фотоконкурсу відбулось в 4-ох номінаціях, а саме: Глядацький вибір (онлайн голосуванням) та оцінкою журі на чолі з архієпископом Феодором в номінаціях: Сім і я, Сім’я – мала церква, Збережені сімейні традиції.

У номінації «Глядацький вибір» (614 голосів) перемогла сім’я Грузінцевих м. Мукачево. У номінації «Сім і я» перемогла сім’я Райко село Сільце, Іршавський р-ну. У номінації «Сім’я – мала церква» перемогу розділили сім’ї Лабатій м. Ужгорода і Онисько м. Мукачева. У номінації «Збережені сімейні традиції» перемогу здобула сім’я Орел м. Ужгорода.

Архієпископ Мукачівський і Ужгородський високопреосвященніший Феодор нагородив усіх учасників грамотами, подякувавши їм за участь, а також подаруночками. Переможців ж чекали більш цінні подарунки. За словами Архієрея, метою акції було поширити заохочення до правильних цінностей у суспільстві, оскільки останнім часом, особливо в соціальних мережах поширюються фотографії незрозумілого морального характеру. Голова сімейного відділу протодиякон Олександр Онисько відмітив, що найкращий подарунок і перемога – це власна Богом дарована сім’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.