Ваше Високопреосвященство, дорогий владика Феодор!

81zQ33BltgcВід імені духовенства, чернецтва, віруючих нашої древньої Мукачівської єпархії прийміть щирі, сердечні слова вітання з Днем Вашої Архієрейської хіротонії!

Бути архієреєм не просто. В Богом вибраний час,  23 грудня, Господь призвав Вас до великого служіння Його Церкві та людям. Спочатку в статусі монаха, згодом – Архієрея. Керуючи єпархією, Ви багато сил віддаєте збереженню православних традицій, моральному та духовному вихованню підростаючого покоління. Багато сил віддаєте становленню церковного життя у всьому його розмаїтті, словом і, насамперед, особистим прикладом, переконливо засвідчуючи про живу і дієву віру Христову.

Дорогий владико! Ви ревно трудитеся на ниві архіпастирського служіння, прикладаючи всі тілесні і душевні сили, всю мудрість і досвід. Отримуючи Ваші добрі поради, благословення і настанови, ми відчуваємо батьківську турботу і любов архієрея до своєї пастви.

В цей день, ми молимося про те, щоб заступництвом Цариці Небесної, молитвами священномученика Феодора, Господь допоміг Вам у несенні важкого апостольського служіння, молимося про дарування Вашому Високопреосвященству милості Божої, кріпості Господньої у Вашому служінні, щоб воно було благодатним і радісним!

Ісполла еті деспота, дорогий Владико! 

Духовенство та вірники

Мукачівської Православної єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.