МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Вітання для недужих Центральної районної лікарні

Святковий марафон Святителя Миколая Чудотворця з його такими очікуваними подарунками не обминув і Великоберезнянську районну лікарню, на території якої ось уже третій місяць проводяться регулярні богослужіння в каплиці на честь великомученика і цілителя Пантелеймона.

Під його незмінним покровительством, незважаючи на мороз, вірники зібралися на богослужіння і 19 грудня, щоб принести свої щирі молитви в цей святковий день. Оскільки каплиця маленька, а приміщення для прихожан ще тільки будується, то богослужіння проводяться майже на вулиці. Але навіть сувора зима не може перешкодити тим, кого зігріває свята Літургія.

– Подаруночки, які вдалося організувати на благодійні та спонсорські кошти, спочатку отримали найвитриваліші маленькі прихожани які незмінно причастилися святих Христових Таїн, та в кінці богослужіння розповіли свої улюблені віршики святителю Миколаю. Далі, за його дорученням, ми привітали діток, які перебувають в Реабілітаційному центрі організованому при ЦРЛ. В основному це діти з порушенням розвитку, ДЦП та інваліди, – розповідає настоятель каплиці прот.  Серафим (Гичка). – Також трошки радості дісталося і тим хто захворів в ці святкові дні і змушений лікуватися в дитячому відділенні лікарні. Взагалі близько 50 діток отримали неочікувані подарунки, а дорослі, що завітали на службу, персонал лікарні та всі хворі, маленькі іконки нашого любимого Чудотворця в знак великої Божої та Його милості.

Віримо, що велика кількість позитивних емоцій, дитячих усмішок та молитви Святителя Миколая допоможуть хворим скоріше одужати, лікарям дадуть натхнення, а здорових захистять від хвороб, – наголосив священнослужитель.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.