У день молитовної пам’яті святителя Миколая керуючий Мукачівською єпархією, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор разом з духовенством єпархії відвідали родинний будинок сімейного типу «Нова сім’я», який знаходиться в Ужгороді.

Участь в благодійній зустрічі з дітками також взяли: Ужгородський кафедральний собор на честь Воздвиження Хреста Господнього (настоятель: протоієрей Димитрій Сидор), Іршавське молодіжне братсво на честь Різдва Іоанна Предтечі і Хрестителя Господнього (голова: архімандрит Агапіт (Шпеняк)), Свято-Троїцький храм м. Мукачева (р-н Паланок, настоятель: протоієрей Ярослав Попович), представники влади та численні гості.

Талановиті вихованці молодіжного братсва, недільних шкіл собору та храму вихованцям родинного будинку, гостям та архієрею підготували міні-концерт з танцювальними, співочими номерами, а також декламуванням віршів, які вражали присутніх глибоким духовним змістом. Не обійшлося свято і без улюбленого Миколая, який потішив дітей солодкими подарунками.

Владика Феодор у вітальному слові побажав дітям та директорці закладу Валентині Червоноокій допомоги великого святителя. Привітав «Нову сім’ю» зі святом також духівник закладу, настоятель кафедрального собору Ужгорода, протоієрей Димитрій Сидор. Відтак дітки отримали солодощі та сфотографувались з усіма на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.