Престольне свято Катеринівського храма комплексу «Воєводино» (ОНОВЛЕНО)

7 грудня, в день молитовного святкування пам’яті святої великомучениці Катерини в співслужінні численного духовенства Мукачівського, Перечинського, Великоберезнянського благочинь Мукачівської єпархії та вірян Високопреосвященнійший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейську Божественну літургію в храмі на честь святої великомучениці Катерини, який розташований в урочищі «Воєводино», що на території бази відпочинку в Перечинському районі.

Після богослужіння був відслужений святковий молебень. Насамкінець владика освятив пам’ятну доску на будинку де жив покійний Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. Потім владика вручив діткам, що пербуваєть на відпочинку молитвослови.

У своїй проповіді на тему мучеництва в Церкві владика підкреслив великий приклад мучеників для прийдешнього покоління віруючих людей. Розповів також про свої особисті переживання, коли відвідував святу гору Синай, де розташований монастир на честь святої великомучениці Катерини в якому знаходяться її нетлінні частиці мощей.

В кінці владика привітав настоятеля храму протоієрея Романа Рішко з престольним святом та призвав на усіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.