Престольне свято храму військової частини А-1556, 128-ї окремої механізованої бригади в Мукачеві

6 грудня у вівторок 25-го тижня після П’ятидесятниці в день молитовної пам’яті благовірного великого князя Олександра Невського, в схимі Олексія (1263) керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння в Свято-Олександро-Невському храмі, що діє при військовій частині А-1556, 128-ї окремої механізованої бригади в м. Мукачево.

Перед початком богослужіння владику зустрічав настоятель храму − протоієрей Іван Гергель та керівництво 128-ої окремої механізованої бригади.

Участь в богослужінні взяли офіцерський склад, керівництво 128-ої окремої механізованої бригади, духовенство Мукачева та Мукачівського районного благочиння, численні віряни та військовослужбовці, які зараз проходять службу в лавах Української армії в частині А-1556.

Під час богослужіння лунали заупокійні молитви за загиблих воїнів 128-ї бригади, а також за тих українських воїнів та військовослужбовців вказаної бригади, які зараз перебувають в зоні АТО та за мир в Українській державі.

В кінці архіпастир звернувся до присутніх зі словом настанови та призвав на усіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.