Місіонерський відділ єпархії зібрав унікальні душекорисні листівки періоду з 1900 по 2012 роки

vintage love letters on old boards

Місіонерський відділ Мукачівської єпархії на чолі з протоієреєм Віктором Палош та його заступником протоієреєм Тарасієм Русин вашій увазі представляє унікальне зібрання душекорисних місіонерських православних листівок, випущених Псково-Печерським Успенським монастирем.

За словами ініціаторів ідеї: «Всі представлені і зібрані листівки видавалися починаючи з 1900 по 2012 рік. Формат PDF (+ розпізнаний текст). Псково-Печерські листки на різноманітну церковну тематику жваво підбадьорюють, дарують заспокоєння душі, моральну підтримку, впевненість в життєвих устремліннях і вчинках. Їх хочеться постійно читати і перечитувати, вдумуючись в кожне слово».

Також в рамках проекту зібрано 800 місіонерських листівок («Троїцькі Листки» починаючи з 1954 р.) У форматі WORD. У цьому виданні представлено зібрання «Троїцьких листків», що випускалися в останній чверті XIX століття. Це читання було орієнтоване на простих людей, для багатьох з яких з різних причин було важко читати об’ємні святоотцівські і повчальні книги. Доступні кожному, ці «листки» були часто цікавіші і корисніші іншої книги і не вимагали багато часу для прочитання.

ВСІ МАТЕРІАЛИ ДИВІТЬСЯ І ЧИТАЙТЕ ТУТ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.