Священнослужителі єпархії взяли участь в заходах з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ України

10 листопада, в Україні відзначають День ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. У відділах та відділеннях поліції краю вшановують кращих з тих, хто забезпечував спокій та порядок районів Закарпаття. У всіх відділенях поліції області відбулися урочистостості в яких взяли участь ветерани, вдови померлих працівників міліції та колишні державні службовці внутрішніх справ, керівництво відділів поліції та перші особи міст й районів, представники громадськості.

IMG_8181-10-11-16-04-32

Урочисте зібрання з нагоди свята відбулося і в Мукачівському міському відділі поліції. На запрошення керівництва з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заходах взяли і священнослужителі Мукачівських кафедральних соборів. Зокрема благочинний міста над Латорицею, протоієрей Петро Лях та протоієрей Петро Симканич.

Отці відправили панахиду за померлими ветеранами та пенсіонерами органів внутрішніх справ у Михайлівській капличці, яка розташована на території Мукачівського відділу поліції. На завершення панахиди отець Петро Симканич у своїй проповіді звернувся до присутніх та наголосив, що закони державні схожі до законів Божих, і на правоохоронців покладено нелегку місію – навертати громадян до законності та правопорядку.

За матеріалами: Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

IMG_8172-10-11-16-04-32IMG_8174-10-11-16-04-34

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.