“Поселені у серце небеса” – документальний фільм про архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора

Фільм «Поселені у серце небеса», автором якого є відомий письменник України, заслужений журналіст України Дмитро Кешеля, розкриває перед глядачем сповна, багатогранність душі та приклад невтомного 20-ти літнього пастирського служіння владики Феодора в Мукачівському монастирі та архіпастирського − на Мукачівській кафедрі.

Робота над стрічкою з благословення владики Феодора тривала більше року. Було використано багато архівного матеріалу, зйомочні роботи тривали і весною, і влітку, і восени. Колектив, який втілив ідею автора є невеликий, але все робив із любов’ю та відкритою душею.

Сподвижниками цієї духовної роботи стали: автора сценарію — Дмитро Кешеля, режисер — Наталія Шпак, оператори — Володимир Дуда, Роберт Боднар, звукорежисер Артур Венгрін, режисер монтажа — Світлана Томорі, а також протоієрей Олександр Монич, архімандрит Василій (Садварі), ігумен Іларій (Гаврилець), Іван Канюка, Костянтин Левін, Зоя Рибакова, Петрик Поп, Віталій Мураля, Світлана Артемовська.

До слова відмітимо, що за результатами голосування жюрі XI-го Міжнародного кінофестивалю «ПОКРОВ» хроніко-документальна стрічка «Поселені у серце небеса» отримала Диплом в номінації «За актуальність теми».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GL7Lp8Rj33I&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.