Освячення надкупольних хрестів для храму преподобного Іова (Кундрі), Угольського у м. Воловець (+ФОТО)

22 жовтня в суботу 18-го тижня після П’ятидесятниці керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав парафію та храм на честь преподобного Іова (Кундрі), Угольського, що в м. Воловець.

Архіпастиря з букетами квітів та віршами зустрічали дітки недільної школи храму та громада храму.

Владиці співслужили: благочинний Воловецького благочиння, протоієрей Георгій Орос, намісник Тишівського чоловічого монастиря на честь ікони Божої Матері “Казанської”, архімандрит Корнілій (Маскаль),  чернецтво та священнослужителі Ужгородського, Мукачівського та Воловецького благочинь.

Незважаючи на дощ, для того, щоб разом зі своїм архіпастирем піднести всещедрому Богові душевні молитви на свято зібралася велика кількість вірників.

Після богослужіння архієрей звершив чин освячення надкупольних хрестів для храму, які відразу ж і були підняті на куполи.

У вітальному слові владика привітав усіх із знаковою подією. Архієпископ побажав якнайскорішого закінчення будівництва цієї святині, аби святий храм був постійною благодатною окрасою та молитовним пристанищем не лише для Воловця, а й для усього краю.

Нагадаємо: Храм преподобного Іова Угольського є першим в Мукачівській єпархії, присвяченим святому угоднику Закарпатської землі.

Детальніше про етапи будівництва та архієрейські богослужіння у вказаному храмі дивіться попередні повідомлення Інформаційного відділу на нашому сайті:

У Воловці буде збудовано перший в Мукачівській єпархії храм на честь преподобного Іова Угольського
Архієрейське богослужіння в храмі прп. Іова Угольського смт. Воловця

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.