Клірик єпархії взяв участь у відкритті Чемпіонату Європи з бойового самбо в Ужгороді

У неділю, 2 жовтня, в спорткомплексі «Юність», що в м. Ужгороді відбулося урочисте відкриття Чемпіонату Європи з бойового самбо серед дорослих та юніорів за участю близько 15 країн-учасниць.

Учасників змагань вітали Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, представник Міністерства молоді та спорту України Євген Колодяжний, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Єрфан, президент Європейської федерації бойового самбо Ельхан Велієв, віце-президент Федерації бойового самбо України Федір Середюк, президент Федерації бойового самбо у Закарпатській області Михайло Скуба.

Окрім того, вітання від імені керуючого Мукачівською православною єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, усім організаторам та учасникам спортивного заходу передав протоієрей Сергій Микуланинець, священнослужитель Свято-Михайлівського храму с. Нове Давидково Мукачівського району.

«Хочеться побажати вам перемоги і успіхів, але не тільки в спортивних змаганнях. Адже перемога сама по собі дає тільки тлінний вінець, а ось перемога над собою дарує вінець вічний. Коли людина навчиться перемагати, у першу чергу, себе, перемагати свої егоїзм, лінь, перемагати душею в прагненні до Бога – ось тоді і буде результат. Пам’ятайте про те, що перемагати потрібно з любов’ю», – наголосив священик.

Після цього був звершений молебень на початок змагань, благословення спортсменів та окроплення їх освяченою водою.

Ольга Палош,

спеціально для https://m-church.org.ua/

Фото автора та А.Кохан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.