Мукачівська православна єпархія взяла участь у відкритті ХVIII Міжнародного фестивалю телевізійних і радіопрограм «Мій рідний край»

8 вересня розпочав роботу ХVIII Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм «Мій рідний край». На запрошення виконавчого директора Філії НТКУ «Закарпатська регіональна дирекція» пана Віталія Мещерякова та з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у заході взяв участь голова Місіонерського єпархіального відділу, протоієрей Віктор Палош.

68 теле- та 45 радіопрогам з 9 країн світу представлені у цьогорічному, вже ХVIII Міжнародному фестивалі телевізійних і радіопрограм «Мій рідний край». Учасники з України, Угорщини, Румунії, Словаччини, Сербії, Чорногорії, Великої Британії, Польщі та Австрії протягом 4 днів будуть спілкуватися зі спеціалістами, які висвітлюють життя національних меншин у різних куточках світу. Фестиваль це гарна можливість для громадських організацій привернути увагу до проблем своїх меншин та нагода для журналістів показати свої роботи та обмінятися досвідом.

Більше інформації на офіційному сайті господаря http://tysa1.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.