Ужгородська молодіжка відвідала дитячий будинок в смт. Батьово(ФОТО+)

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, вже традиційно Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Олексія Карпаторуського навідується до діток з 3 до 18 років у притулок смт. Батьово.
Цього разу молодь братства разом з її очільником, головою Місіонерського відділу єпархії – протоієреєм Віктором Палошом досить несподівано вирішили створити знедоленим діткам маленьке свято. Молодь з великою радістю передала діткам солодкі подарунки, спортивний інвентар та одежу,  меценатами якої вже вкотре виступили православні вірники з Німеччини. В свою чергу голова братства звернувся до малечі з коротким словом про Воскресіння Господнє. Після чого молоді люди повністю присвятили себе діткам в невимушеній і неформальній обстановці. Невимовну радість діткам та Євангельську користь молоді приносять такі зустрічі, кількість яких в подальшому з надією буде лише збільшуватись.

Довідка:

Притулок був створений 16 серпня 2000 року на 50 неповнолітніх дітей цілодобового перебування. До притулку влаштовуються неповнолітні діти, які заблукали, займаються жебракуванням, діти-сироти, діти позбавлені батьківської опіки. Вони можуть перебувати у притулку протягом 90 діб. За цей період адміністрація притулку разом із іншими службами повинні знайти місце проживання та навчання для дитини, місце проживання їхніх батьків або опікунів. Щороку через притулок проходить від 360 до 400 неповнолітніх дітей. Дитячий заклад знаходиться на повному державному забеспеченні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.