З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та на запрошення організаторів Іршавське молодіжне братство імені Пророка Господнього Іоанна разом з районним зразковим дитячим ансамблем «Кирниченька» відвідали Шостий Всеукраїнський благодійний фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст», що відбувся у Луцьку, 29-го травня, в обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Фестиваль проводився із благословення керуючого Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія та керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

Перед концертом була відслужена Божествена Літургія, в якій співслужив священикам Волинської єпархії голова Іршавського братства ієромонах Агапіт (Шпиняк), а молодь возносила молитви за хворих діток, власне для яких і організовувалось свято.

Під час фестивалю десятки талановитих виконавців вражали глядачів. На сцені виступали й представники Іршавської молодіжки, які своєю щирістю не залишили нікого байдужими.

«Чоловічий духовний ансамбль ,,Молодий світ,, примушував вслухатись в справжність їхнього виконання, а дітки з вадами розвитку з колективу ,,Джерело життя,, викликали у глядачів щирі сльози, адже бачити на сцені їх і розуміти, що вони прикладають неймовірних зусиль та все одно радіють і цінують те, що ми навіть не помічаємо у своєму житті», – ділиться враженнями молодь. – На фестиваль ми завітали із своїми надійними друзями і вже можна сказати братчиками нашого товариства – зразковим дитячим ансамблем «Кирниченька», які протягом півгодини нашим закарпатським співом дивували глядачів».

Сто відсотків щастя як співалось у пісні, що виконувала учасниця цього колективу отримали глядачі від дійства, що відбувалось на сцені. Цей дивовижно талановитий дитячий ансамбль виступав на святі з благословіння  керуючого Мукачівською єпархією і по його святим молитвам отримав відзнаку за участь у фестивалі.

Ну й, звичайно, подорож молоді не обійшлась без паломницької поїздки  до святинь Волинської землі, зокрема до Почаївської Лаври і древніх монастирів краю, а також знаменитого замку Люберта і багатьох інших чудових місць, які запам’ятаються усім надовго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.