Вітання секретарю Мукачівської єпархії з нагоди дня народження

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Віктор!

IYjPuJKB7esДозвольте у день Вашого народження від себе особисто та від духовенства нашої древньої Мукачівської єпархії принести Вам найщиріші вітання з нагоди дня появи на світ!

Життя − це дар! Дар Неба і батьків! З’явившись в часі ми крокуємо щодня тільки вперед. Кожен з нас в силу призначення і веління Творця крокує з місією відлуння Неба на Землі. Це − непросто…

Вам, Богом, обране служіння Йому! Він сам вибрав Вас для цього! Ви ще дуже молодий по роках священик. Молодий по роках, проте по свідомості і мудрості в прийнятті рішень вже заслуговуєте на пошану.

Стояти на шляху служіння Церкви в послуху секретаря єпархії − це важко. Щодня, життя для Вас є різноманітним. Щодня, Ваш день розпочинається молитвою в соборі, потім послух в Управлінні єпархією і т.д.

Потрібно щохвилини бути зосередженим. Потрібно приймати мудрі рішення, потрібно служити людям і Богу. Радіємо з того, що у Вашому лиці завжди можна побачити людину, яка може в будь-який час розділити радість і смуток з ближнім. Допомогти, підтримати, втішити… Ви є другом, і побратимом, і чудовим священиком.

Ви швидко і легко увійшли в ритм і життя нашої рідної єпархії. За період несення Вашого послуху в нашій єпархії, в Вашому лиці ми бачимо щодня людину, яка відверто, щиро, жертовно віддає себе служінню Тому, Хто покликав Вас бути Його вірним служителем.

У своєму повсякденному житті ми часто вітаємо один одного з найрізноманітніших нагод, але наскільки вищим та достойнішим з-поміж інших видається вітання священику з річницею від дня появи на світ!

Нехай цей день, за будь-які слова, отче нагадує Вам зміст і сенс життя. Життя в якому ми покликані бути вірними Йому! Життя в Церкві, заради Церкви і з Церквою Христа!

З одного боку Ваші роки молоді, проте це роки досконалості, вік формування мудрості і становлення.

Отче, Ви маєте унікальну можливість черпати мудрість і досвід від старших співслужителів по олтарю. Ви з Ними трудитеся щодня пліч-о-пліч у всьому досконало виконуючи своє покликання та послух. Всі ці роки Ви, отець Віктор, щиро служите престолу Божому і людям.

Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града.

Здоров’я Вам, стального терпіння, великого смирення, душевного миру та безбоязненного служіння Свому Творцю.

Многих Вам літ, всечесний отче Вікторе!

ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.