З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи голови Іршавської молодіжки ієромонаха Агапіта (Шпиняка), братчики відвідали іршавський дитячий садочок, де граючись навчали малечу Закону Божого, розказували біблійні історії і розкривали їх у маленьких епізодичних сценках.

«Діти майбутнє нашої Церкви, тому з дитинства треба прищеплювати у маленьких серцях любов до Господа і ближніх», – зазначив голова братства.

Після веселих ігор молодь разом зі своїм наставником, за молитвами дорогого владики, відвідали своїх підопічних з акції «Розтопімо серце своїм добром» – інвалідів дитинства, аби привітати їх зі святом жінок-мироносиць, яке триває цілий тиждень. Продуктові пакети, які в теперішній час вкрай необхідні людям, смачненькі солодощі і непроста казка, що дарує у серця віру, запам’ятається і дорослим, і малим надовго.

«Кожна людина мріє про диво, особливо люди, які перебувають у важких життєвих ситуаціях. Однак буває так, що це диво кожен з нас при бажанні може подарувати, тож даруймо дива, адже іноді те, що для нас дрібниця, для когось є  мрією. Тому мріймо, вірмо і творімо добро разом», – закликає молодь братства.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.