КИЇВ-МУКАЧЕВО. Відбулася двостороння зустріч з головою Всеукраїнської благодійної організації інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини»

11 травня в приміщенні Єпархіального управління відбулася двостороння зустріч керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з головою Всеукраїнської благодійної організації інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини», членом Ради у справах інвалідів при Кабінеті Міністрів України, заслуженим юристом України, адвокатом Володимиром Миколайовичем Турським.
Під час зустрічі сторони конструктивно обговорили деталі подальшої співпраці єпархії з вказаною організацією.
Насамкінець зустрічі від імені організації «Обличчям до істини» Мукачівській єпархії були подаровані унікальні ікони святого великомученика і цілителя Пантелеймона та ікона Божої Матері «Скоропослушниця». Зображення виконані при допомозі сучасних комп’ютерних технологій та роздруковані на спеціальному Брайлівському прінтері «Еверест». Зображення на іконах святого Пантелеймона виконані у вигляді видавленого крапкового рельєфу.
У свою чергу гостям владика від єпархії подарував ікону святителя Миколая.
Високоповажних гостей супроводжував голова Єпархіального Паломницького відділу Хустської єпархії, благочинний Грушівського Свято-Архангело-Михайлівського чоловічого монастиря, ієромонах Пімен (Мацола).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.