УКРАЇНА-СЛОВАЧЧИНА. Ужгородське молодіжне братство взяло участь у зустрічі молоді в Кошіце

6-7 травня у м. Кошіце (Словаччина) з нагоди Святої Пасхи відбулась 10-та зустріч православної молоді.

Цьогорічна ювілейна зустріч була присвячена темі: «Віра та спорт». У подібних заходах з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського ужгородська молодь бере участь вже традиційно.

Після знайомства та дозвілля, молоді люди мали змогу не тільки збагатитись знаннями про взаємодію спорту і віри, але й разом помолитись на Божественній літургії за Пасхальним чином.

Очолив богослужінння та зібрання молоді висопреосвященніший Георгій, архієпископ Михайлівський і Кошицький, якому співслужили священнослужителі, що працюють з молоддю. Від Мукачівської православної єпархії участь в літургії взяли протоієрей Віктор Палош та протодиякон Олександр Онисько, які є кліриками храму святителя Іоанна в м. Ужгороді, очільниками Місіонерського єпархіального відділу та Ужгородського молодіжного братства на честь преподобного Алексія Карпаторуського.

На завершення владика Георгій висловив вдячність гостям з Ужгорода та подарував у їхній храм частицю мощей праведного сповідника Алексія (Товта).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.