Увага! 06 травня 2016 року в Перечинській школі-інтернат був виявлений вірус позитиву, який на щастя найбільше зачепив дітей, як і 1983 роки назад (2016 рік – 33 роки = кількість років з часу, коли Іісус у сучасну неділю ваії увійшов в Єрусалим під дитяче «Осанна во Вишніх», щоб через декілька днів бути проп’ятим на Хресті, а через тиждень воскреснути)…

Відомо, що дитячі емоції є щирими і непідкупними,  але з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, благочинним Перечинського району протоієреєм Володимиром Грицько, головою Перечинського молодіжного братства імені архімандрита Василія (Проніна), архімандритом Миколаєм (Шестак) та перечинськими братчиками перевірено, що дарувати такі – ще більше щастя.

На свято ікони Божої Матері «Живоносне джерело» та по сумісництву Георгія Побідоносця ми прийшли поділитися нашою пасхальною радістю з дітками Перечинської школи-інтернат… вже традиційно.

Молебен, освячення водички, пасочки та писанки – нічого надзвичайного, однак та атмосфера кожного разу по своєму є особливою та завжди залишається незабутньою! Все це у фотосеті, бо істинно пасхальний настрій не можливо передати словами, та й вони тут зайві всі, крім одних – «Христос Воскресе!».

P.S. Необхідною деталлю всього цього стала наявність у Перечині справжніх носіїв вірусу пасхального позитиву, які вже вкотре випускають його у потрібному місці в потрібний час. Не здогадалися про кого це? Перегляньте фото – дізнаєтеся! Даю підказку – їх двоє, одягнуті в білих ризах і світяться від щастя 😉

Людина з фотоапаратом та щаслива учасниця подій

Варчук Олена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.