Життя таке бурхливе і квітуче, ми живемо і не задумовуємось, який Господь дав нам безцінний дарунок – людське життя. Щосекунди у світі гинуть люди, кожні десять хвилин в світі помирає людина хвора на рак та найчастіше ми з вами не хочемо бачити таких людей, навіть, якщо вони живуть поряд з нами, ми не відчуваємо їхнього болю і не маємо тої жаги до життя, що мають вони. Для них життя сьогодні, бо завтра може не бути. Та, на жаль, в бурхливому сьогоденні про таких людей згадуємо лише на великі свята або у період посту, щоб встигнути зробити добру справу. Проте нашу опіку і турботу вони потребують постійно.

Молодь Іоанно-Предтечівського братства відвідала сім’ї, де проживають онкохворі люди, це вже не перша така акція братства, адже братчики підтримують хворих людей добрим словом, підтримкою, а також тим, що потрібно мати, щоб прожити: продуктами харчування, ліками і своїм трудом, допомагаючи їм у господарстві.

З благословіння Високопреосвященнішого  Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського і ініціативи голови братства ієромонаха Агапіта (Шпиняка) братчики продовжуватимуть акцію «З надією в серці», підтримуючи онкохворих людей, щоб зігріти їхнє серце, подарувати промінчик надії і віри, що Господь ніколи не покидає.

Молодь братства має багато соціальних проектів і акцій підтримуючи тих, кому потрібно допомогти. Як наголошує дорогий владика Феодор «треба пробувати частіше робити добрі справи, бо що зробили для ближнього, то зробили для Господа».

Життя минає швидко, ми живемо не лише на великі свята і пости, ми живемо з дня в день, тому і добрі справи потрібно робити постійно – впевнена молодь братства, закликаючи всіх нас до цього.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.