«І одним словом можна зігріти людське серце» – Іршавська молодіжка продовжує довготривалу акцію допомоги ближнім

«Зігрій серце своїм добром і воно не прохолоне у вік». З такою акцією з благословення і великою підримкою Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Іршавська молодіжка відвідала будинок людей похилого віку, де проживають 140 дідусів і бабусь.

Іршавське Іоанно-Предтечівське молодіжне братство проводить місіонерську роботу, так і цього разу по молитвам нашого владики братчики відвідали людей похилого віку. Молоді люди, милостю Божою, стараються навідуватись до стареньких частіше, адже вони їм стали майже рідними.

“Вони вражають нас щораз, їхній погляд, як у маленької дитини, вони шукають не дорогих дарунків, а нашої щирої любові і турботи”, – зазначив у розмові з молоддю голова братства, ієромонах Агапіт (Шпиняк). – Життя людей складається по-різному та обов’язок нас християн дарувати всім і кожному свою любов, підтримку, адже відвідавши хворого, ув’язненого ми відвідуємо самого Господа. Та й одним словом можна зігріти людське серце, яке непрохолоне вовік!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.