Керуючий Мукачівською єпархією читатиме Покаянний канон у храмах єпархії (ГРАФІК)

В понеділок 14 березня розпочинається Великий піст, який ще називається Чотиридесятниця.

Піст – це час коли кожен із нас має унікальну можливість зазирнути у своє єство і через призму Євангелія і страждань Христа за нас, зрозуміти сутність свого власного буття і буття всесвіту. Це час покаяння і зміни свого внутрішнього і зовнішнього життя.

У перші чотири дні Великого посту Церква Христова особливо акцентує увагу на нашому внутрішньому стані, тому в ці дні читається особливий Покаянний канон. Автором цього канону є відомий святий Андрій Критський.

За традицією цей канон завжди читає керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Отже, у понеділок 14 березня владика Феодор очолить Велике Повечір’я з читанням Покаянного канону у кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері у м. Мукачево о 17.00 за к.ч.

У вівторок, 15 березня о 17.00 Велике Повечір’я з читанням канону владика служитиме у Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі.

В середу, 16 березня також о 17.00, Покаянний канон буде читатися архіпастирем у Свято-Хрестовоздвиженському соборі м. Ужгорода.

В четвер 17 березня владика Феодор читатиме Покаянний канон у Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі теж о 17.00.

Допомоги Божої всім у добрих справах і нехай Господь дасть кріпость нам стати кращими і ближчими до Нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.