В єпархіальному управлінні відбулись збори благочиня Ужгородського району

17 лютого в приміщенні Єпархіального управління Мукачівської єпархії керуючий єпархією – архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор провів чергові збори Ужгородського районного благочиння

Участь в зборах взяв секретар Єпархіального управління – протоієрей Віктор Місо, благочинний Ужгородського району – протоієрей Володимир Мучичка та священнослужителі благочиння.
Збори благочиння розпочалися молитвою. Керуючий єпархією ознайомив всіх священників з останніми подіями в житті Української Православної Церкви загалом та Мукачівської Православної єпархії зокрема.
Благочинні виступили з короткими звітами про стан парафіяльних справ, ведення церковної документації, юридичне оформлення прав користування земельними ділянками під храмами. На порядку денному також були обоворені актуальні питання з парафіяльного життя благочинь.

Також в ході зборів були заплановані дати проведення наступних зібрань духовенства.

По завершенні владика Феодор щиросердечно подякував благочинним та настоятелям храмів за пастирську роботу на місцях та привітав одного з старійших священнослужителів єпархії – протоієрея Георгія Ватралу з 62-річчям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.