Телепрограма «Православний календар» – 4 роки в ефірі!

15 лютого в день свята Стрітення Господа нашого Іісуса Христа виповнюється чотири роки з дня виходу першої телепрограми «Православний календар» на Закарпатській обласній державній телерадіокомпанії «Тиса1»!

Програма «Православний календар» виходить з благословення Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Через «Православний календар» телеглядачі ЗОДТРК «Тиса1» мають можливість дізнатися морально-повчальну інформацію про прийдешній день від Православної Церкви. «Православний календар» знайомить телеглядачів з прийдешнім днем церковного календаря, повчає з євангельським уривком, житієм святого, або історією свята та цитатою святого.

З історії виникнення телепроекту «Православний календар».

Ідея створення “Православного календаря” Мукачівської єпархією виношувалася давно. І вихід в ефір програми власне 15 лютого в день Стріння Господнього – не випадкове.
Нам виповнилося чотири роки! Впродовж цього часу над програмою працює великий творчий колектив. Серед інших відзначимо плідну працю голови Інформаційного відділу – протоієрея Олександра Монича, голови молодіжного відділу Мукачівської православної єпархії – протоієрея Василія Керецмана, коректорів – ієрея Вадима Гайдиша, звукорежисера Петра Біреша. Відзначимо також роботу технічного персоналу, випускових редакторів, режисерів, операторів, звукорежисерів ЗОДТРК “Тиса 1” та звичайно головного керманича телеканалу “Тиса 1” Віталія Володимировича Мещерякова. Окреме велике спасибі головному редактору програми – Наталії Шпак, режисеру монтажу – Світлані Томорі та ведучому програми – протоієрею Василію Алексію.

Кілька слів про нас.

Телепрограма «Православний календар» виходить в ефір з 15 лютого 2012 року. Періодичність – щодня. Формат – у записі. Тривалість – 3 хвилини. Час виходу – 08.20; 11.20; 13.30; 16.30. Канал – ЗОДТРК «Тиса 1». Ретрансляція – на офіційному сайті Мукачівської єпархії https://m-church.org.ua та на офіційному відеоканалі нашої єпархії «SinopsisTV», що на порталі YouTube.

Структурний поділ: календарна та морально-повчальна інформація про прийдешній день від Православної Церкви. Православний календар знайомить телеглядачів з прийдешнім днем церковного календаря, розповідає про священні події дня.
Головний редактор програми – Наталія Шпак. Співавтор програми – ієрей Вадим Гайдиш. Режисер монтажу – Світлана Томорі. Ведучий програми – протоієрей Василій Алексій.

Єпархіальний відділ по зв’язкам з засобами масової інформації вітає редакційний колектив з святом Стрітенням Господнім та з четвертою річницею з дня виходу телепрограми «Православний календар».
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Y6APG4_SAc0?list=PLVFjAV6vAywo79ak7iba7NaeqRLsuDG_F&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.