З благословення Високопреосвященнійшого Феодора архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи і стараннями Паломницького відділу Мукачівської єпархії організовується для всіх бажаючих паломницька поїздка до святинь та монастирів Чернівецької єпархії Української Православної Церкви.
В програму поїздки включені: Банченський Свято-Вознесенський  чоловічий монастир, жіночий монастир на честь ікони Божої Матері «Боянської», Різдва Пресвятої Богородиці чоловічий монастир  в с. Гореча та Свято-Введенський жіночий монастир, що в м. Чернівці.

Термін поїздки 5-7 лютого 2016 року.

За детальною інформацією звертайтеся за тел.: +380962197513 − архімандрит Марк (Куштан), голова Паломницького відділу єпархії

РОЗКЛАД ПОЇЗДОК

5.02. – П’ятниця. Виїзд о 21.00 з Свято-Воскресенського чоловічого монастиря м. Ужгорода.

6.02. – Субота. Прибуття до Боянської ікони Божої Матері жіночий монастир. Акафіст з поклонінням чудотворному образу Божої Матері «Боянська».

Відвідування і поклоніння святиням Різдва Пресвятої Богородиці чоловічого монастиря «Гореча» та Свято-Введенського жіночого монастиря м. Чернівці.

Відвідування Дитячого притулку в селі Молниця при Свято-Вознесенському Банченському чоловічому монастирі.
Переїзд і вечірнє богослужіння у даній обителі.

7.02. – Неділя. Нічна Літургія. Поклоніння святиням монастиря: мощам свят. Иоанна Златоустого, Григорія Богослова, Василія Великого. Від’їзд додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.