Іршавське молодіжне братство імені Іоанна Предтечі у день вшанування Собору свого Небесного Покровителя, 20 січня, відсвяткувало день Ангела.

Молодь з головою братства відвідали Дубрівський Іоанно-Предтечівський жіночий монастир, де саме й було засновано молодіжне товариство. У храмі обителі було відслужено акафіст до покровителя братства. Розділив святкову радість з братчиками намісник Іоанно-Богословського монастиря архімандрит Філарет, який привітав Іршавське братство і подарував прекрасну ікону, до якої братство буде возносити свої молитви.

Після акафіста всі дружньо зібрались як одна сім’я за святковим столом. В цей день лунало багато слів на адресу Іоанно-Предтечівського братства та найбільше можна було почути слів вдячності нашому архієрею.

Як зазначив в своєму вітальному слові ієромонах Агапіт «всі ми зібрались тут завдячуючи нашому владиці, він як ніхто інший  підтримує нас і у своїх архіпастирських молитвах просить Всемилостивого Господа за нас грішних». Голова братства закликав усіх дружньо трудитись на ниві Господній і побажав, щоб через рік в день небесного заступника Іоанна Предтечі було вдвічі більше молоді, бо саме вона – наше майбутнє.

По завершенні трапези було проголошено Многії літа всім учасникам братства і наостанок його голова нагадав усім, можна сказати, девіз братства: “Творімо добро поки є час – поки промінь душі не погас!”

Іршавське молодіжне братство 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.