В період Різдвяних свят з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Мукачівське молодіжне братство на честь преподобного Сергія Радонезького з колядою відвідало два будинки престарілих, психо-неврологічні інтернати Мукачева (по вул. Індустріальній та по вул. Королеви Єлизавети).
На третій день Різдва Христового молодь відвідала Мукачівський інтернат для дітей по вул. І. Франка.
Молодіжне братство зі своїм керманичем протоієреєм Василієм Онисько славячи Христа Спасителя колядками радісно з великим задоволенням відвідали хворих людей, прославляючи велике торжество з торжеств. Звичайно були і подарунки. «Ми всі вдячні Богу, що у нас є така можливість навідати хворих і нужденних. Думаю кожен з нас зробив свої висновки для подальшого життя. Ми мали можливість побачити істинну любов, простоту, доброту, відвертість в їх очах та вчинках. Часто-густо живучи в суєті світу ми забуваємо про такі вчинки.
В дитячому інтернаті нас всіх здивували таланти дітей. Дітки займаються трудовим мистецтвом чого і нам треба повчитись: вишивають, виготовляють композиції, тощо. Господь всім дарує таланти. Господь всіх нас любить. Господь нас не залишає», відмітив отець Василій Онисько.
Безмежно велика подяка спонсорам, які організували солодкі подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.