«Зроблене тобою, вернеться ж тобі»: вихованці Ільницької школи-інтернату привітали зі святами молодіжку Іршави

Недільного дня, 27 грудня, братчиків Іршавського Іоанно-Предтечівського братства і їхнього голову ієромонаха Агапіта вирішили порадувати казкові герої з Ільницької школи-інтернату.

Вихованці цієї школи вирішили віддячити о. Агапіту з його молоддю за ті веселі хвилини, що були організовані нещодавно Іршавським братством для учнів Ільницької школи- інтернату. Вже всім відомі герої Дід Мороз, Снігурка та баба Яга порадували молодь братства і Недільну школу, що діє при монастирі.

Солодкі подарунки, веселощі і сміх знов з’являвся на щирих дитячих личках. І тут не важливо чи то дід Мороз, чи то ельф, чи будь-який інший персонаж, головне серцем хотіти подарувати краплиночку свого тепла іншим. Вихованцям Ільницької школи-інтернату вдалось поділитись своїм теплом, подякувати наприкінці року тим, хто підтримував їх цілий рік, хто відвідував і не забував. Бо як зазначила учениця школи-інтернату Вікторія Марко, «завдяки нашому владиці Феодору, Сілецькій Недільній школі і молодіжному братству міста Іршави вдається посміхатися навіть тоді, коли в серці сльози, бо усі ви завжди поруч біля нас».

Тож ділімось своїм теплом, радуймо тих, хто поруч і кому це потрібно, особливо в світлі святкові різдвяні дні. Наприкінці зі словами подяки звернувся голова Іршавського братства і викладач Недільної школи, що при Іоанно-Богословському монастирі, благочинний цієї ж обителі, ієромонах Агапіт. Батюшка щиро подякував учасникам дійства, побажав гарно зустріти свята, і завжди пам’ятати, що де б вони не були і що б не робили, їх бачить Господь. Кожен їхній подих, кожна посмішка і, навіть, сльозинка лиш по волі Божій. Отець Агапіт закликав Недільну школу, братство і вихованців Ільницької школи-інтернату разом трудитись на ниві Христовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.