Клірик єпархії взяв участь у Всеукраїнській сімейній конференції (ОНОВЛЕНО)

9-13 листопада в Києві проводила свою роботу ІІ Всеукраїнська конференція керівників та співробітників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї.

Головною метою заходу голова Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон бачить підтримку і розвиток єпархіальних відділів – шляхом активного діалогу та обміну досвідом роботи з сім’ями між представниками єпархій та профільними фахівцями.

Програма конференції включала проведення навчальних лекцій, тренінгів та практичних занять за основними напрямками роботи.

Протягом цих днів відбулися презентації єпархіальних проектів, з доповідями виступили теоретики і практики сімейного життя, такі як: прот. Олег Скнар, прот. Андрій Пінчук, прот. Сергій Савельєв, ігум. Валеріан (Головченко), Катерина Немчинова, Анна Лелик, Наталія Белянова та інші.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого архієпископа Феодора участь у конференції взяв духівник Зарічевського Свято-Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря – архімандрит Миколай (Шестак).

За матеріалами:

Катерина Дятлова, портал Православіє в Україні

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.