Міжнародна конференція: ««Малий Афон» – монастирі та чернецтво на Закарпатті: традиції і сучасність» в об’єктиві ТРК «М-студіо» (+ВІДЕО)

3-4 жовтня в Мукачеві на базі Красногорського чоловічого монастиря на честь Всіх святих та готельного комплексу «Червона гора» з благословення Блаженнійшого Онуфрія, митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви провела свою роботу Міжнародна конференція ««Малий Афон» – монастирі та чернецтво на Закарпатті: традиції і сучасність».

Організаторами Міжнародного наукового форуму стали Мукачівська Православна єпархія Української Православної Церкви, Богословсько-історичний науково-дослідний центр імені архімандрита Василія (Проніна), Міжнародний інститут Афонської спадщини в Україні, Міністерство освіти та науки України, Кафедра історії України ДВНЗ «УжНУ», Науково-дослідний центр історико-релігійних студій «Логос», Державний архів Закарпатської області та Відділ національностей та релігій Закарпатської ОДА.

Інформаційно форум підтримала і Мукачівська ТРК «М-студіо». Деталі дивіться в сюжеті знімальної групи редакції новин телеканалу.

За матеріалами: http://m-studio.net.ua

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2HkoDR-XI_k&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.