УКРАЇНА-СЛОВАКІЯ. Керуючий Мукачівською єпархією взяв участь у Міжнародній науково-богословській конференції у Пряшеві

З благословення Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України на запрошення Предстоятеля Православної Церкви Чеських Земель та Словакії Блаженнішого Митрополита Ростислава, 24 вересня Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський в Пряшеві взяв участь в Міжнародній науково-богословській конференції, яка була присвячена 65-й річниці заснування Богословського факультету Пряшівського державного Університету.

Перед початком роботи конференції керуючий Мукачівською єпархією співслужив Блаженнішому Митрополиту Ростиславу Божественну літургію, яка була звершена в Свято-Іоанно-Богословському храмі Пряшівської духовної семінарії.

По завершенні Богослужіння архієпископ Феодор привітав викладачів та студентів факультету з початком нового навчального року.
Роботу самої конференції розпочав Предстоятель Православної Церкви Чешських Земель і Словакії Блаженніший Митрополит Ростислав, котрий висловив привітання декану факультету протоієрею Петру Корманик, професорсько-викладацькій корпорації, студентам та побажав плідної праці.

На самій міжнародній конференції було прочитано велику кількість доповідей, як викладачів Університету, так і представників різних держав Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.