До дня незалежності України 21-24 серпня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського за підтримки Зарічевського жіночого монастиря на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, що на Перечинщині, відбудеться молодіжний зліт під назвою «Молодь ЗА приМИРення»!.

Мета збору молоді – духовне збагачення своїх сил душі, молитва за мир в Україні, участь в таїнствах, бесіди зі священнослужителями та сходження на «Полонину Руна» (1482 м.) де відбудеться молебень за мир в нашій Українській землі.

Орієнтовний графік проведення зльоту:

21 серпня, п’ятниця. Після обіду (15.00-16.00) – збір та розбиття табору неподалік обителі. Знайомство. Вечеря. Екскурсія по монастирю. Спілкування з настоятелькою обителі – ігуменією Варварою (Поп). Участь у Вечірньому богослужінні. Вечірні молитви. Відхід до сну.

22 серпня, субота. Ранкові молитви. Участь у ранковому богослужінні. Сніданок. Тематичні бесіди зі священнослужителями по окремих групах. Паломництво до дерев’яних храмів Великоберезнянщини. Обід. Вільний час. Вечірнє богослужіння. Вечеря. Підготовка до таїнств сповіді та причастя для бажаючих.

23 серпня, неділя. Ранкові молитви. Участь у святковому недільному богослужінні. Обід. Участь в благодійній акції «З миром до Вас» (поїздка до Перечинської школи-інтернат, спілкування учасників зльоту з дітьми, тощо). Вечеря. Вогнище. Загальний інтер-актив. Живе спілкування на вільні теми з священниками.

24, серпня, понеділок. Ранкові молитви. Відʼїзд учасників зльоту на «Полонину Руна». Сходження на вершину гори з Високопреосвященнішим Феодором, архієпископом Мукачівським і Ужгородським. Молебень за мир в Україні. Обід. Спілкування учасників зльоту з архієпископом Феодором. Відʼїзд учасників зльоту.

Контактні телефони: 099-915-70-07 – отець Василій Керецман, 095-155-52-88-отець Василій Поп, 099-432-42-25-отець Антоній Добош, 050-186-53-23-отець Олександр Монич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.