Екватор в «Камо грядеши»: у нас народився свій гімн:) (+ФОТО+ТЕКСТ+АУДІО) (ОНОВЛЕНО)

Неділя. Зранку всі на літургії сповідаються, причащаються. Хтось вперше в житті… Обід по розкладу. А після обіду – почалося…. Ми готуємося до вже традиційного концерту. Приїжджають батьки. Сльози, посмішки.. Діалоги. Дорослі кажуть: «А можна і ми тут залишимося в таборі?». Звичайно тихої години нема.
І ось наступає час концерту. На відкритті вісім священиків. Далі в свої руки все бере заслужений артист України, архідиякон Олександр Садварі. Пісні про Україну, про мир на нашій землі. Посередині звучить заклик до дітей: «Хто має бажання щось для всіх заспівати?». Море рук. Дітлахи такі артисти:)! Але як вони вміють співати!
Опісля отець Олександр робить анонс. «Сьогодні хочу вперше тут і тепер презентувати гімн табору «Камо Грядеши»». Всі в очікуванні. До сцени запрошується малеча, щоб бачити текст гімну. І після другої репетиції всі вже співають напам’ять приспів. Це щось з чимось. Дякуємо отцю Олександру за музику, а матушці Яні за текст гімну. І ще велике спасибі нашим друзям – сім’ї Пашкуляк та просто Володимиру за озвучення.
Далі вільний час з батьками. День пройшов чудесно. В кінці всі втомлені, але щасливі….
Рухаємося далі!

 

«КАМО ГРЯДЕШИ»

Коли ти справжній, душею щирий,

Радієш дню, в якім живеш,

Дорогою добра і миру

Відкрите серце у світ несеш,

Коли батькам складаєш шану,

Цінуєш кожну щастя мить,

Тоді твій шлях Творцем обранний.

Для тебе пісня ця звучить:

Приспів:

Куди ідеш, ” Камо грядеш “?

До істини ти шлях знайдеш –

Дорога довга і не проста,

Коли сповідуєш Христа…

Куди ідеш, ” Камо грядеш” ?

Любові Божій немає меж,

Життя, мов пісня в Творця устах!

Співай, доки живеш.

Коли ти ближнім бажаєш миру,

Цінуєш щире слово й добро,

Простягнеш руку в тяжку хвилину,

Усмішкою ти розтопиш зло,

Ти знай,що Янгол тобі дав крила –

Зігріти зможеш безмежний світ.

Бо твої крила – молитва й віра!

Відчуй душі стрімкий політ…

2 коментарі

  1. Щоб в повній мірі відчути життя, дух і ритм нашого табору потрібно до нього приїхати і побути тут з дітками… Але для, тих хто не був з нами спробуйте маленький експеримент! Увімкніть фото з цієї новини в режимі слайд, або ж погортайте в ручному режимі і паралельно нажміть для прослуховування наш гімн…:) Відчуття незабутні… І ще. Бог всіх нас дуже любить, головне, в нашому дорослому житті, не загубити Його для себе. І якщо іноді ми втрачаємо звязок з Ним – через дітей, сімю і храм Божий ми завжди маємо шанс Його знову знайти…

  2. Всім привіт! Звати мене Любов і цього літа я мала прекрасну можливість працювати, відпочивати і просто насолоджуватись живим, щирим спілкуванням з діточками, їх батьками, вихователями та священиками цього табору. Я сама отримала велику духовну насолоду від цієї роботи, багато цікавого та смішного навчилась від наших діточок- всезнайок та поповнила свій багаж знань безцінним психоло-педагогічним досвідом роботи з підростаючим поколінням. Окреме спасибі хочеться сказати таким священникам як Олександру Моничу, Василю Керецману та Василю Поп за таку велику роботу в організації діяльності табору, за любов, терпіння та турботу про кожного учасника цього табору. Слава Богу за все!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.