4 липня, з благословенння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського за підтримки Паломницького відділу єпархії була звершена паломницька поїздка по монастирях Закарпаття 80-ти парафіян Мукачівщини.

В поїздці взяли участь парафіяни Свято-Вознесенського храму, що діє при Мукачівському Психоневрологічному інтернаті № 1, Свято-Михайлівського храму Мукачево-Підгоряни і прихожани Росвигівського собору на честь Різдва Пресвятої Богородиці.

Очолив поїздку настоятель Свято-Вознесенського храму – протоієрей Вадим Гайдиш. Паломники відвідали зокрема такі святині та обителі Закарпаття: Свалявський Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївський жіночий монастир, чоловічу обитель на честь Казанської ікони Божої Матері, що в с. Тишів, та Свято-Успенський чоловічий монастир в с. Кичірне, що на Воловеччині. У Свалявській обителі паломники молилися за Божественною літургією.

В кінці поїздки прочани навідалися до Красногорського чоловічого монастиря на честь Всіх Святих, що на Мукачівщині де взяли участь у Всенічному богослужінні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.