Секретарю Мукачівської єпархії, протоієрею Віктору Місо – 33!

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Віктор!

Дозвольте у день Вашого народження від себе особисто та від духовенства нашої Мукачівської єпархії принести Вам найщиріші вітання з нагоди 33-річчя!

G8Bp866xaA0Не так давно Ви ступили на шлях служіння Церкві в послуху секретаря Мукачівської Православної єпархії.  І тим самим Ви на довгі роки визначилися з  ритмом та життям нашої рідної єпархії. Хоча, тоді, вочевидь ще навіть не помишляючи і неуявляючи наскільки тісно преплететься її життя із Вашим.

За період несення Вашого послуху в нашій єпархії, в Вашому лиці ми побачили людину, яка відверто, щиро, жертовно віддає себе служінню Тому, Хто покликав Вас бути Його вірним служителем.

У своєму повсякденному житті ми часто вітаємо один одного з найрізноманітніших нагод, але наскільки вищим та достойнішим з-поміж інших видається вітання священику з річницею від дня появи на світ!

Нехай ця кругла дата, дата ювілейна, своїм значенням – 33 – яке красномовніше за будь-які слова показує який не малий відрізок часу Ви, отче, живете у Церкві, живете з Церквою, живете для Церкви!

З одного боку всі кажуть, що це вік повної досконалості, вік мудрості і становлення. Однак, це і вік коли приходиться приймати непрості рішення та кроки.

Отче, Ви маєте унікальну можливість черпати мудрість і досвід від старших співслужителів по олтарю. Ви з Ними трудитеся щодня пліч-о-пліч у всьому досконало виконуючи своє покликання та послух.  Всі ці роки Ви, отець Віктор, щиро служите престолу Божому і людям.

Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града.

Здоров’я Вам, стального терпіння, великого смирення, душевного миру та безбоязненного служіння Свому Творцю.

Многих Вам літ, всечесний отче Вікторе!

ФЕОДОР, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.