Архієрейське богослужіння в Успенському монастирі села Кічерний

16-го травня Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський, в день пам’яті ікони Пресвятої Богородиці «Успіння Києво-Печерської», звершив архієрейське богослужіння в Свято-Успенському чоловічому монастирі с. Кічерний Воловецького району.

Свого архієрея з радістю та любов’ю зустрічали намісник обителі — архімандрит Іов (Маланка) вірники храмів Воловецького благочиння та монашество єпархії. Його Високопреосвященству співслужили понад 25 священнослужителів.

Після закінчення богослужіння був здійснений хресний хід навколо монастиря з читанням Євангелія. Після чого архіпастир звернувся до присутніх з вітальним словом. «В цей день неможливо не радіти. Багато скорбот, проблем, негараздів є в нас в житті в усіх без винятку. Проте нині не радіти не можливо. З Богом завжди легко, де б ми не були. З Ним завжди світло і благостно незалежно від обставин. Він завжди приходить нам на допомогу, треба тільки звернутися до Нього. Деколи люди кажуть, що жити настільки важко, що нестерпно. Не можна так говорити! Ось ми стоїмо з вами в храмі. Живі, здорові, щасливі і радісні, тому що прославляємо Воскреслого із мертвих Христа Жизнодавця. 95 % ми маємо благодіянь Божих, 5 % маємо скорбот і проблем. Тому прославляти Бога потрібно і в скорботі, і в радості. Він все переміг! Перед нами блаженна вічність!», – наголосив владика Феодор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.