Керуючий єпархією звершив богосліжіння в Мукачівському кафедральному соборі

В понеділок четвертої неділі Великого посту керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященнійший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння в Мукачівському кафедральному соборі на честь Почаївської ікони Божої Матері.

Після богослужіння архієрей звернувся до присутніх в соборі вірників зі словами настанови.

В своїх словах владика зосередив увагу присутніх на значенні поста і молитви в нашому житті. Архіпастир в черговий раз нагадав, що ми своїм життям повинні проповідувати віру в живого Христа та подавати приклад іншім в ці Великопосні дні.

На завершення владика привітав священнослужителя собору, протоієрея Василія Ярему з ювілеєм – 60-ти річчям від дня народження.

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Василій! Від себе особисто та від духовенства нашої Мукачівської єпархії маємо честь привітати Вас з ювілейним днем Вашого Народження!
Ви є одним із найкращих священнослужителів Мукачівської єпархії! Ваше пастирське служіння безпосередньо пов’язане з відновленням церковного життя в краї та нашій, древній Мукачівській єпархії. По Ваших справах видно, що Ви є самовідданий пастир Христової Церкви. За період несення Вашого послуху в нашій єпархії, в Вашому лиці ми бачимо людину, яка відверто, щиро, жертовно віддає себе служінню Тому, Хто покликав Вас бути Його вірним служителем.

В день Вашої появи на світ дякуємо Богу, який зволив Вашим добрим батькам родити Вас на світ.
Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града. Здоров’я Вам, душевного миру та безбоязненного служіння Своєму Творцю.
Многая Вам і благая літа.

ФЕОДОР, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.