Керуючий Мукачівською єпархією благословив початок чемпіонату Європи з бойового самбо

На запрошення Президента Європейської федерації бойового самбо Вілєєва Ельхана Нузімовича Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський відсужив молебень з духовенством єпархії у спорткомплексі “Юність” за успішне проведення спортивних змагань.

На урочистостях відкриття чемпіонату брали участь також відомі світові спортсмени , а саме:  Вілєєв Ельхан Нузімович – президент європейської федерації Бойового Самбо, Марчук Олександр Іванович – віце-президент Федерації бойового самбо в Україні, президент федерації бойового самбо в Закарпатті Олег Предачук.
Головним суддею змагання був суддя міжнародної категорії, чемпіон світу серед майстрів – Сердюк Феодір Миколайович, а також представники влади – заступник дирекора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержарміністрації – Ерфан Віталій Йосипович.

Звертаючись до великої кількості молодих людей, учасників змагань, які приїхали майже з усіх країн Європи.  Владика Феодор відмітив важливість гармонії розвитку тілесних та душевних якостей людини. По закінченю молебню архіпастир окропив всіх присутніх святою водою.

Нагадаємо: Уже понад 10 років в Мукачівській єпархії діє спортивний клуб на честь святителя Миколая, де молодь долучається до вивчення крім  спортивного досягнення і основ духовного життя і розвитку особистості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.