Ніхто з нас не розуміє їх так, як вони самі себе

DSC_0179На території туристичного комплексу «Золота підкова», що в смт. Середнє просто неба Мукачівська Православна єпархія спільно з Медико-соціальним реабілітаційним центром «Дорога життя» та перечинська «Корчма Підкова» провели один простий день з непростими дітьми з обмеженими фізичними можливостями.
Приїзд. На годиннику 10.00. Спочатку бутерброди, гарячий чай і…. нарешті коні. Розважали діток з Ужгорода і катанням на конях і катанням на возах.Далі дитячий майданчик, огляд рибних ставків.
Гарантом «смачного» відпочинку вже по-традиції стала перечинська «Корчма Підкова». Зранку сім’я Барник: Михайло і Людмила, їхній шеф-повар Властислав і Олександр почали готувати гарячі страви – чай, рибну уху та печену на вогні картоплю. Приготувати смачні частування для 50 діток не так просто, однак все йде у темпі і живо.
Все було тепло, затишно і по-домашньому.
Коли ти стоїш поруч з такими дітьми, то ловиш себе на думці, що вони нічим, крім хвороби, від тебе не відрізняються. Нічим абсолютно! В голову лізуть різні питання і ствердження: «Вони ж тонкіше розуміють психіку людини», «де буду я, а де будуть вони на страшному суді», «хто з нас щасливіший?», «вони терплять тепер так, як ніхто на землі: за що?», «хто з нас святіший: дилема свідомості і почуття!?», «як цікаво вони виражають свої емоції: сміх, плач!», «ніхто з нас не розуміє їх так, як вони самі»…
Метою акції була духовна та матеріальна підтримка дітей-інвалідів, які в наш нелегкий час найбільше потребують духовної та матеріальної опіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.