З пасхальним благовістям до ув’язнених

В день Воскресіння Христового без освячених пасок не залишилися і ті, хто утримується в Ужгородському Управлінні виконання покарань № 9.
З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в день Пасхи Господньої в храмі на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що діє на території установи, відбулося освячення пасок для всіх, хто там нині перебуває.
Після Пасхального богослужіння настоятель храму, голова єпархіального Відділу пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй під спів хору Свято-Троїцького храму м. Ужгорода, освятив паски та окропив святою водою усіх хто утримується в установі.
Посильну участь в заході взяла громадська організація «Самодопомога Закарпаття», в лиці Олександра Борисенко та інших представників організації, які вже традиційно, на протязі кількох років приймають участь в різноманітних благодійних акціях та заходах.
Після освячення пасок з пастирським словом до тих, хто перебуває в установі звернувся настоятель храму – отець Володимир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.