Пасхальне вітання владики Феодора студентам УжНУ

Шановна, дорога наша студентська молоде!

Христос Воскрес!

IMG_1712Від себе особисто та Мукачівської єпархії Української Православної Церкви вітаю всіх студентів та професорсько-викладацьку корпорацію УжНУ з Пасхою Христовою!

Воскресіння Христове – це зміст нашої віри і надія нашого буття. Через Воскресіння наша віра набуває змісту у позапланетарному масштабі. Від моменту Христової перемоги над смертю ми є призвані до вічного буття через причасність до цієї вселенської події.

Непотрібно забувати, що Пасха – це стан душі. Господь лише тоді буде в нас і з нами, коли ми через своє моральне життя будемо намагатися бути з Ним.

Сьогодні в непростий для нашої Вітчизни час ми продовжуємо підносити свої молитви за благополуччя та мир в нашій державі. До цього закликаю і всіх Вас.

Приємно сьогодні констатувати, що ми сміло можемо вітати один одного зі святами та бажати один одному добра і злагоди. Симфонія науки і віри завжди були взірцем ідеалу між інтелектом і вірою. Багато святих були відомими світовими вченими, і це не заважало їм говорити і вірити у Христа.

Студенти завжди були авангардом української молоді. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Ми покладаєм великі надії саме на Вас, як на людей широкої, щирої душі та віри, достойних патріотів своєї держави і її народу. У ці святкові дні бажаю Вам миру у Ваших душах, гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей та друзів. Нехай Воскреслий Христос Бог наповнить всіх Вас вірою, надією, любов’ю.

З любов’ю во Христі
Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський

За матеріалами: http://mediacenter.uz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.