Православна молодь Мукачівської єпархії активно взялась рятувати життя студента!

Йому всього 27 рік, проте він уже знає, скільки коштує життя… Його життя… І це не багато, не мало – всього 37 тис. Євро, яких у Сергія наразі нема.
З народження Сергієві поставлений діагноз – Синдром Кліпеля Треноне (хронічна лімфо-венозна недостатність, лімфодема, судинна мальформація правої нижньої кінцівки). Наразі хвороба загострилась. На сьогоднішній день це захворювання досягло такого розвитку, що загрожує життю молодого хлопця!
Багаторазове лікування в Україні не принесло результатів, хвороба прогресує. Допомогти зупинити розвиток захворювання беруть на себе німецькі лікарі клініки Фелді (www.foeldiklinik.de).
Сергій не має родини, інвалід з дитинства, допомоги хлопцю, на перший погляд, нема від кого чекати. Та Сергію поталанило з друзями, які його активно підтримують у боротьбі за життя!
Молодь Ужгородського молодіжного братства бере активну участь у зборі коштів. В кінці року братчики організували Хенд мейкер «Купи і людину спаси», на підтримку хлопця. Цілу ніч шили ляльки, малювали картини, робили свічки, торбинки щастя і т.п., щоб продати та підтримати Сергія. В результаті було зібрано 1500 грн. Безвідмовно відгукнулись на створення сюжету «Давайте разом врятуємо життя Сергію!»
Значну допомогу учасники братства надали в оформленні та відправленні запитів меценатам та депутатам всіх рівнів. Братчики постійно беруть участь у поширенні інформації та зборі коштів для студента під час різних концертних програм та культурно-масових заходів.
Зараз стартувала благодійна акція зі збору коштів «Ми хочемо допомогти студенту! А ти?», в організації якої теж значну допомогу надала молодь Ужгородського братства.
Велику подяку також хочемо висловити молоді з Свалявського братства, які знайшли транспорт і приїхали у вихідний день в Ужгород, щоб долучитись до збору коштів. Дякуємо Вам за активну роботу!
На сьогоднішній день спільними зусиллями нам вдалося зібрати майже 9 тис. Євро!
Всіх, хто має цікаві ідеї щодо прискорення збору коштів, просимо не бути байдужими та долучитись. Разом з ВАМИ ми можемо зібрати необхідні кошти на проведення операції. Ваша допомога може врятувати життя Сергія Дудкеєва!

З великою вдячністю за допомогу соціальний працівник, активіст проекту – Василина Попович

Реквізити Сергія:
ПриватБанк
№ рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ОКПО: 14360570
Призначення платежу: Допомога на лікування Дудкеєва Сергія Вікторовича
№ картки 5168 7572 0077 0214.
Також Ви можете допомогти Сергію переказавши кошти на номер мобільного телефону 068 495-45-00, якщо ви є абонентом передплаченого зв’язку «Київстар», DJUICE або Beeline.
Для того, щоб переказати гроші Сергію потрібно:
1. Набрати на мобільному телефоні запит на переказ коштів у вигляді: *124*YYY*380684954500 (решітка) де YYY – сума переказу, та натисніть кнопку виклику.
Після цього Ви отримаєте USSD-відповідь* із зазначенням абонентського номера, суми переказу та коду підтвердження переказу (рекомендуємо записати код підтвердження).
2. Підтвердити переказ коштів:
Перевірте коректність зазначеного абонентського номера телефону та суми, яку Ви бажаєте переказати. У разі, якщо все правильно, наберіть на Вашому мобільному телефоні команду підтвердження переказу у вигляді:
*125*ZZZZ (решітка), де ZZZZ — спеціальний код підтвердження переказу, який Ви отримуєте у відповідь на запит, та натисніть кнопку виклику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.