З колядою та подарунками до лікарів, пацієнтів та переселенців (+Фото)

У дні святкування Різдва Христового вихованці Недільної школи, що діє при Свято-Пантелеймонівському храмі смт. Великий Березний, відвідали з колядою і подарунками персонал та пацієнтів Великоберезнянської лікарні.
Коляда в лікарні завжди звучить особливо святково. І для лікарів та медичного персоналу, які на свята продовжують лікувати та рятувати житття, і особливо для пацієнтів, що за станом здоров’я не мають можливості зустріти Різдво з рідними. А також для стареньких переселенців, що вимушені зараз проживати далеко від своїх домівок.
“Тому поколядувавши для керівництва та персоналу лікарні, ми завітали в кожну палату та окрім колядок подарували всім солодкі подаруночки. Віримо, що Милостивий Господь допоможе хворим поскоріше одужати, а лікарям додасть натхнення та сили вірно служити Богу та людям своєю благословенною справою!”, – зазначив у коментарі протоієрей Серафим Гичка, ініціатор благодійної справи і настоятель Свято-Пантелеймонівського храму смт. Великий Березний.
Також у третій день Різдва Христового, в Свято-Пантелеймонівському храмі смт. Великий Березний відбулась Божественна літургія, в якій взяли участь діти-сироти з міста Дніпро, що наразі проживають у Великоберезнянській школі-інтернаті.
“Раніше ми відвідували їх безпосередньо в місцях їхнього тимчасового проживання, з подарунками на свята. А зараз запросили до нашого Храму. Дітки разом з вихователями взяли участь у Богослужінні, приступили до Таїнств Сповіді та Святого Причастя. По-особливому звучали сповіді цих діток, багато з яких втратили батьків, розлучені з близькими та рідними і так хочуть повернутися до свого дому. Багато горя випало на їхню долю.
Віримо, що Святе Причастя та молитва Церкви допоможе їм подолати всі труднощі, навчить їх молитися та приверне до Церкви Христової від якої, на жаль, багато з них були дуже далеко. Також віримо, що Милостивий Господь прислухається до щирих молитв обездолених діток та допоможе нам всім на шляху до миру!”, – зазначив протоієрей Серафим Гичка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.