#LIVE. Єпархія продовжує опіку над 40-ка дітками – сиротам з дитбудинків «Обійми», «Барвінок» (м. Дніпро) та одинокою вдовою-переселенкою з 10-ма дітьми (м. Чернігів)

Перші слова дітей–сиріт до яких ми приїхали, були слова: «Ми Вас так ждалі»!

Так описує подію, чергового пастирського візиту до дітей, їхній головний опікун, настоятель Свято-Троїцького храму м. Мукачева, протоієрей Ярослав Попович.

Місяць тому, вимушено переселених дітей–сиріт з дитбудинків «Обійми», «Барвінок» (м. Дніпро) та одиноку вдову – переселенку з 10-ма дітьми (м. Чернігів) було перевезено з Мукачева в гірську місцевість.

Однак, не зважаючи на цю обставину, духовенство Мукачівської єпархії не припиняє свою євангельську місію і продовжує пастирську опіку над цими дітлахами.
З благословення Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за сприяння отця Ярослава на прохання дітей в ці вихідні дні для них було зібрано та передано чергову допомогу: їжу, взуття, одяг, ліки, велосипеди, електротехніку, килим, тощо.

Однак, діти ще все потребують нашої допомоги! Тому є прохання до всіх Вас, друзі!

Станом на сьогодні дітям – сиротам потрібні: холодильник, овочі (помідори, огірки), мариновані огірки, ковбаса, сир твердий, йогурти, фрукти в асортименті і т.д (з розрахунку на 40 дітей). Збір продуктів проводиться у Свято-Троїцькому храмі (м-н Паланок, Мукачево).

Крім того дітям шукаємо взуття. Щодо розмірів телефонуйте нам окремо! Головне прохання, аби взуття не потрібно було шнурувати, бо це особливі діти!

Також є можливість підтримати фінансово сиріт особисто у храмі або ж на картковий рахунок: 4149499804834883

Тел.: о. Ярослав Попович: (+38) 050 516 64 40

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.