Парафії єпархії піклуються дітьми-переселенцями, які перебувають в Закарпатському обласному дитячому санаторії “Малятко”

Соціально-гуманітарна допомога парафій Мукачівської єпархії має широкий спектр підтримки біженців та вимушених переселенців. Одним з головних векторів пастирської та гуманітарної опіки духовенством єпархії є діти-переселенці.

Сьогодні, 24 березня з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського настоятель храму на честь собору Карпатських святих (Ужгород, р-н Підлипники), протоієрей Петро Грига відвідав Закарпатський обласний дитячий санаторій “Малятко”, що в с. Оноківці.

В закладі станом на сьогодні перебуває понад 70 людей, 42 з яких – діти. Для малюків священик залишив засоби гігієни, продукти харчування, одяг та інше необхідне на часі.

Опісля, отець Петро передав продукти харчування до чоловічого монастиря на честь Похвали Пресвятої Богородиці, що в с. Доманинці в якій щодня чернецтво та волонтери годують десятки біженців безкоштовними обідами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.