ІРШАВА. Відкрито першу, цьогорічну резиденцію святого Миколая (+ФОТОФАКТ)

28 листопада в перший день Різдвяного посту в іршавській громаді відкрито першу, цьогорічну резиденцію святого Миколая.

Соціально-гуманітарний проєкт реалізовано за ініціативи Іршавського молодіжного братства на честь святого Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Предтечі та благословіння керуючого Мукачівською єпархівєю, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.

Подію прокоментував очільник Молодіжного відділу єпархії, керівник молодіжки, архімандрит Агапіт (Шпиняк): “Відкриттям цієї резиденції ми розпочали вже 10-ту, ювілейну акцію «Щедрий, святий Миколай». Метою акції є допомога нужденним, і звичайно створення дива і казки для найменших”.

На відкриття завітали поважні гості: міський голова, Віктор Симканинець, колишній міський голова Степан Бобик, голова правління Іршавськоі райспоживспілки Сергій Лупак, директор КНП « Іршавська міська лікарня», Сергій Караслай, перлина Іршавщини ансамбль «Кирниченька» та молодь.

Кожен, хто має бажання долучитися до акції може звертатися безпосередньо до координатора проєкту Михайло +380 (68) 066 73 21 або завітати до офісу за адресою : м. Іршава, вул. Партизанська, 1.

Творімо добро поки є час!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.