“Полички добра”! Під такою назвою в Мукачівській єпархії, в день молитовної пам’яті мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії вперше стартував унікальний благодійний проект.

Проект діє з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Єпархіального молодіжного відділу, архімандрита Агапіта (Шпиняк) та звичайно підтримки добрих сердець.

Ініціатор та головний організатор пілотного проекту, отець Агапіт на своїй сторінці в мережі, так прокоментував подію:

“Сьогодні нарешті стартував довгоочікуваний проект ,,Полички добра,,. Торгові центри, продуктові магазини, аптеки та магазини одягу Іршави, радо розмістили в себе полички. Саме завдяки цим поличкам, кожен з нас зможе творити добро. І, для цього багато буде непотрібно! Купуючи щось собі, Ви зможете купити те, що забажаєте і покласти це на поличку з надписом − ,,Можеш поклади,,, а той кому це необхідно зможе взяти те, що Ви залишили на поличці з надписом − ,,Потребуєш візьми,,.

Дякуючи працівникам магазину можемо бути впевнені що ніхто не буде цим зловживати і отримувати продукти будуть ті, хто дійсно буде цього потребувати.

В найближчому часі ми плануємо розмістити такі полиці в Мукачеві, Ужгороді, Сваляві, Великому Березному, Хусті, Виноградові, Перечині, тощо.

Запрошуємо всіх приєднуватись до проекту. Протягом цього року схожі полички молитвами нашого дорого Владики будуть майже по всій нашій древній та квітучій єпархії. Творімо добро поки є час…”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.