Вітання керуючого Мукачівською єпархією, Митрополита Феодора, Блаженнішому Митрополиту Онуфрію з нагоди п’ятої річниці інтронізації

Його Блаженству, Блаженнішому Онуфрію,

Митрополитові Київському і всієї України

 Ваше Блаженство, дорогий наш Першосвятитель і Отець!

Сердечно вітаємо Вас із п’ятою річницею Вашої інтронізації. Велінням Святого Духа і соборним обранням Ви були покликані до особливого служіння, щоб за образом Подвигоположника Христа явити себе пастирем добрим, що кладе життя власне за овець (Ін. 10:11).

З терпінням і сподіванням на милість Божу Ви несете нелегкий хрест Предстоятеля Української  Православної Церкви. Стверджуючи канонічне Православ’я, по-батьківськи піклуючись про ввірених Вам архіпастирів, кліриків ченців і паству, Ви незмінно прагнете подавати особистий приклад духовної стійкості і мужності, благочестя і віри, що чинна любов’ю (Гал. 5:6).

У важкі часи для Церкви Христової Ви явили себе прикладом твердості, витримки та послідовності у відстоюванні Христової віри, чітким та незламним послідовником дотримання канонів Церкви.

Багато сил Ви віддаєте відродженню і творенню храмів і монастирів, збереженню православних традицій, освіті та моральному вихованню молоді. Пам’ятаючи про обов’язок Первоієрарха, Ви невпинно закликаєте вірних чад церковних до життя за Євангелієм і духовного зростання, до справ християнської любові й милосердя, до миру та громадської згоди.

У цей пам’ятний день молитовно бажаємо Вам, Ваше Блаженство, міцності душевних і тілесних сил, допомоги Божої в подальшому служінні на благо Святої Церкви.

Всещедрий Господь нехай береже Вас у доброму здоров’ї на многая літа.

З любов’ю у Христі,

смиренний послушник Вашого Блаженства

ФЕОДОР

Митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство, чернецтво та паства Мукачівської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.