Завершив свою роботу дводенний табір для дітей з особливими потребами «Стежиною добра» (+ФОТОМИТІ)

Сьогодні, 4 серпня завершив свою роботу благодійний, просвітницько-місіонерський табір для діток з особливими потребами «Стежиною добра».

Проект було реалізовано з 2 по 4 серпня з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського з ініціативи Іршавської молодіжки на честь Пророка і Предтечі Господнього Іоанна за підтримки Молодіжного відділу єпархії (голова, архімандрит Агапіт (Шпиняк) за участі молоді та підтримки добрих людей.

Ось що про цей табір пишуть самі організатори на своїй сторінці в мережі https://www.facebook.com: “За ці три дні було море емоцій, подарунків, солодощів, одним словом наша молодь зробила діткам казку. Діти мали можливість побувати в розважальному центрі “Бавка” де окрім ігор ще мали частування піццою. Як добре бачити ці щасливі та усміхнені оченята хлопчиків та дівчаток. Найголовінше це те, що дітки змогли взяти участь в Таїнствах Сповіді та Причастя Святих Христових Тайн. З 52 учасників табору, − 48 Причастились. На завершення кожен учасник табору відпочинку отримав подарунок. Ці дні були мега-круті та незабутні. Дякуємо всім людям доброї волі за допомогу та за те, що були з нами поруч. Гортайте серію фото та дивіться, як все було. Трудімось поки є час…”.

Марселіна Долежалова, безпосередня учасниця та організатор табору теж ділиться враженнями: “Ви знаєте як круто хоч один день свого життя подарувати комусь?! А, ми дякуючи Іршавському молодіжному братству, − знаємо! Це, круто! Це, неймовірно! Це те, що вмить перекине Ваше життя з ніг на голову! Уявіть за добу спати 4 години і разом з цим бути бодрішим за того, хто спить весь день.
Бігати і стрибати ніби тобі 15?! О, повірте − це реально навіть коли тобі 40, але за умови, − ти живеш для інших!”.

Детальніше про проект читайте в наших матеріалах:
Проект “Стежиною добра” запрошує дітей з особливими потребами в дводенний табір
ІРШАВА. Дводенний табір для дітей з особливими потребами «Стежиною добра» – стартував!

Фото: ІРШАВСЬКА МОЛОДІЖКА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.