Завершився п’ятиденний табір для дітей з особливими потребами під патронатом Молодіжного відділу

Як ми раніше інформували, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського з ініціативи Іршавської молодіжки на чолі з її керівником, головою Єпархіального молодіжного відділу архімандритом Агапітом з 1 по 5 липня в Мукачеві відбувся благодійний просвітницько-місіонерський табір для дітей з особливими потребами  “Стежиною добра”.
Оздоровлення дітей, учасників табору відбулося на базі Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з ФО.
Протягом п’яти днів дітки разом з батьками мали можливість відпочити душею та тілом.
Кожен день був насичений по-своєму: ігри, конкурси, забави, призи, аніматори, лекції від священнослужителів та психологічні тренінги для мам, а також паломницька поїздка по святинням єпархії і незрівняні концерти.
“Щиро  дякуємо усім, хто допоміг в проведенні табору. Керівнику Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з ФО – Оксані Іванівні Ковач за її запрошення провести на базі центру табір та велику підтримку в проведенні.
Дітки мегакласні! А від батьків ми усі можемо лиш вчитись! Вчитись їх жертовній любові, вірі, надії та їх великому терпінні.Усім вихователям, поварам, медику, нашим водіям та усім три чарівних слова – Спаси Вас Господи! Творімо добро поки є час…”, – підсумовують проведений захід організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.